Home Panorama's Drie-luiken Vier-luiken Vijf-luiken Sale!
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen (herroepingsrecht).
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.
 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen en per post of per e-mail naar ons terug te sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van het formulier dient u de producten terug te sturen.
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u zelf betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
 
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten binnen Nederland maximaal € 15,- zullen bedragen.

Het betreffende formulier vindt u hier.
 

 
Home - Klantenservice (FAQ) - Over ons - Contact - 100% tevredenheidsgarantie - Formulier Herroepingsrecht - Algemene Voorwaarden